Magazin

Can Yaman’ın eski sevgilisi Diletta Leotta, bakın gönlünü kime kaptırdı! O isim de tanıdık

Bir devir oyuncu Can Yaman’la birlikte olan Diletta’nın büyük ses getiren münasebetleri geçen sene sona ermişti. Can Yaman’dan sonra iki sevgilisi daha olan hoş spikerin son sevgilisinin ise Beşiktaş’ın ve Liverpool’un eski kalecisi Loris Karius oldu.

AŞK POZU GELDİ

Diletta Leotta toplumsal medya paylaşımıyla yeni aşkı Karius’la aşkını ilan etti.Karius da tıpkı pozu paylaşarak aşkı doğruladı.

“BİRKAÇ HAFTADIR TAKİPLEŞİYORLAR”

İtalyan mecmuası Gente sürpriz bağlantı hakkında şu yorumu yaptı: “Birkaç haftadır Instagram’da birbirlerini takip ediyorlar ve o denli görünüyor ki, ikisi ortasında şu anda duygusal alakalarının yanında, lisan eğitimi konusunda bir ilgi var. Şu anda hoş sunucu İngilizcesini geliştirmek için çalışmalarını ağırlaştırmış üzere görünüyor. İşi bunu gerektiriyor ve bu bir profesyonellik problemi. Lakin artık, söylentiler ışığında, kendinize şunu sorun: dilsel zenginleşmenin ardında tahminen de kalbin sonlarını genişletme isteği olabilir mi?”

ÖZEL HAYATI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla büyük tenkitlere maruz kalan ve forma giydiği 2019-2020 döneminin sonunda kadrodan ayrılan Loris Karius’un özel hayatı da çok konuşulmuştu. O periyot ünlü Alman model Sophia Thomalla ile birlikte olan Loris Karius, sevgilisiyle sık sık kameralara yakalanıyordu.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Can Yaman’ın eski sevgilisi Diletta Leotta, bakın gönlünü kime kaptırdı! O isim de tanıdık

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu