Gündemden Haberler

İnce’nin adaylıktan çekilmesine ilişkin evraklar YSK’de

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğine ilişkin dilekçe, YSK’ye teslim edildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, dün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıklamıştı. İnce’nin dün yaptığı açıklamanın ardından konuya ilişkin evrak teslimi için Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) gidildi. Partinin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK’ye teslim etti.

DHA’nın aktardığına göre YSK’ye İnce’nin imzası bulunan ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum. Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ve talep ederim” ifadelerinin yer aldığı bir dilekçe verildi.

İNCE’DEN VİDEO PAYLAŞIMI

İnce, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile de gençlere seslendi. Seçimde ikinci tura kalamayacağının belli olmasının ardından bu kararı aldığını söyleyen İnce, “Bu, savaştan çekildiğimiz ve mağlubiyeti kabul ettiğimiz anlamına gelmez” ifadelerini kullandı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu