Magazin

Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’le ayrıldığı tezini yalanladı: Küçük dünyamızda memnunuz

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz‘in 3 aydır aşk yaşadığı Kaan Yıldırım’ın kıskançlıklarından bunaldığı için ayrılık kararı aldığı ileri sürüldü. Kısa müddette magazin gündeminde olay yaratan ayrılık tezine Kaan Yıldırım’dan karşılık gecikmedi.

“LÜTFEN BİZİ RAHAT BIRAKIN”

Instagram hesabından Pınar Deniz‘e sarıldığı bir fotoğrafı paylaşarak ayrılık savını yalanlayan Kaan Yıldırım, bu vakte kadar hakkında çıkan haberlere isyan etti. Deniz ile çok memnun bir ilgisinin olduğunu söyleyen güzel oyuncu, paylaşımında şu tabirleri kullandı: “Yaklaşık üç yıldır hiçbir desteği ve gerçekliği olmayan o kadar çok habere maruz kaldım ki vakit zaman kendime çok yabancılaştığım anlar oldu. Hiç yapmadığım şeyler yapmışım, yaşamadığım şeyler yaşamışım üzere gösterildi. Bir insan olduğundan ne kadar farklı yansıtılabilirse o kadar farklı yansıtıldım ve herkesin gözü önünde asla bana ilişkin olmayan bir persona yaratıldı. Her haberde, her olayda sahip olmadığım bir karakter yüklediniz üzerime. Ben daima susmayı tercih ettim, vakte güvendim, vakit kimin ne olduğunu gösterir dedim lakin bu sefer susmak istemiyorum. Başınıza nazaran ayrılık haberi yapıp bağlantımızı itibarsızlaştırmanıza müsaade vermeyeceğim. Biz, bize ilişkin küçük dünyamızda çok memnunuz. Lütfen rahat bırakın bizi.”

Kaan Yıldırım’ın paylaşımına yorum yapan Pınar Deniz ise “Seni çok seviyorum” tabirlerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaan Yıldırım, Pınar Deniz’le ayrıldığı tezini yalanladı: Küçük dünyamızda memnunuz

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu