Ekonomi

Motorine indirim yolda!

29 Kasım 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu?

Petrol fiyatları dünya piyasalarında 11 ayın en düşük seviyesine inerken araç sahipleri için indirim haberleri peş peşe gelmeye başladı. 25 Kasım’dan itibaren motorine iki kez indirim gelmişti.

İNDİRİM KAPIDA…

Sektör  kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 25 Kasım’da 95 kuruş, 29 Kasım’da (dün) da 82 kuruş indirim yapılan motorine, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 58 kuruş indirim daha bekleniyor. İndirimli fiyatlar 30 Kasım 2022 Çarşamba günü itibariyle pompaya yansıyacak. Benzin grubunda indirim görünmüyor.

GÜNCEL VE İNDİRİMLİ MOTORİN FİYATLARI

Dün gelen 82 kuruşluk indirimle motorin; Ankara’da 23.21 liraya, İstanbul’da 23.09 liraya, İzmir’de ise 23.27 liraya inmişti.

Bu gece uygulanacak 58 kuruşluk yeni indirimle ise motorin; Ankara’da 22.63 liraya, İstanbul’da 22.51 liraya, İzmir’de 22.67 liraya inecek.

Motorine indirim yolda!

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu