Magazin

Ödül merasiminde kaza geçiren eşinden bahseden Uraz Kaygılaroğlu, ardında gülen Cem Yılmaz’ı uyardı

GQ Türkiye “Men Of The Year Ödülleri” dün akşam düzenlenen görkemli bir merasimle sahiplerini buldu. Gecede rol aldığı dizilerdeki başarısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Uraz Kaygılaroğlu, Yılın Oyuncusu Ödülü’ne layık görüldü. Mükafatını Cem Yılmaz’ın elinden alan Kaygılaroğlu, konuşma yaptığı esnada sonlandı.

CEM YILMAZ’IN GÜLMESİNE SİNİRLENDİ

Ödülünü Cem Yılmaz’ın elinden alan Uraz Kaygılaroğlu, komedyene olan hayranlığından ve muvaffakiyetinden bahsetti. Geçtiğimiz günlerde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün yaptığı kazada yaralanan eski eşi Melis İşiten’le ilgili konuşan Kaygılaroğlu, “Çok teşekkür ediyorum, çok değerli bir ödül benim için. Çok güç birkaç gün geçirdik, o kadar korktum ki. Günlük hayatta üzüldüğüm, kızdığım birçok şeyin boş olduğunu anladım” dedi. Konuşma esnasında ardında duran Cem Yılmaz’ın güldüğünü fark eden Kaygılaroğlu, ardına dönüp “Ciddi bir şey anlatıyorum” diyerek sitem etti.

Ödül merasiminde kaza geçiren eşinden bahseden Uraz Kaygılaroğlu, ardında gülen Cem Yılmaz’ı uyardı

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu